Opinie

7,8
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,9
Komfort
6,9
Lokalizacja obiektu
8,2
Udogodnienia
7,1
Personel
8,9
Stosunek jakości do ceny
7,6

Opinie

    Marta
    pl

    Ocena

    10
    6 września 2017

    Niezapomniany

    Płatna klimatyzacja.
    Bliskość plaż. Piękne widoki.
    Maciej
    pl

    Ocena

    8,3
    6 września 2017
    Z łazienki wydobywały się aromaty z szamba. Bardzo ograniczona ilość miejsc parkingowych. Parking "publiczny" to pobocze przy głównej drodze.
    Bardzo uprzejma i pomocna obsługa. Właściciel mówi płynnie w kilku językach. Codziennie na śniadanie świerzy arbuz. Plaża kilka kroków od obiektu.
    Łukasz
    pl

    Ocena

    5,4
    4 września 2017

    Średnio.

    Słychać wszystkie dźwięki z korytarza oraz szumy wody z sąsiednich łazienek jest to na tyle głośne że budzi w nocy, ciężko przez to spać, łazienka w kiepskim stanie, mogłoby być bardziej czysto, za te cenę można oczekiwać że będzie lepiej.
    Miły personel, śniadanie ok, dobra lokalizacja blisko do plaży, pokój dosyć ładny, wifi ok choć dosyć często zrywa połączenie
    Marek
    pl

    Ocena

    8,3
    4 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    3,3
    26 sierpnia 2017

    Niestety żałujemy że wybraliśmy ten obiekt, niemiła obsługa, kiepski standard, fatalne śniadanie.

    Pokoje niestety lata świetności miały z 10 lat temu, łazienka i kuchnia również. Niestety od początku były jakieś problemy: otwierając pokój zgłosiłem że telewizor nie działa a pracownik oskarżył nas o to że to my zepsuliśmy, łazienka była w opłakanym stanie, garnki talerze i sztućce budziły obrzydzenie. Śniadanie dodatkowo płatne 7€ zawierało ser, szynkę konserwową, salami, dżem który stał cały dzień otwarty, herbatę i kawę rurę. Nie polecamy!
    Niestety nic nam się nie podobało, od pokoju, poprzez śniadanie czy obsługę pensjonatu.
    Marcin
    pl

    Ocena

    6,2
    25 sierpnia 2017

    Rewelacyjan pogoda i okolica polecam

    Przyrznic w pokoju był bardzo mały i wąski
    Śniadanie dobre ale monotonie cały czas to samo ale smaczne
    Diana
    gb

    Ocena

    10
    20 sierpnia 2017

    Pobyt bardzo mi sie podobal.

    Codziennie smaczne sniadanie z mozliwoscia wyboru preferowanego jedzenia w dowolnej ilosci. Mozliwosc wypicia porannej kawy w ogrodzie pensjonatu. Dostep do internetu. Bardzo mila obsluga. Mozliwosc zaplaty na miejscu w roznych walutuch. Pensjonat zaopatrzony w rozmaite trunki ktore mozna bylo skosztowac na miejscu.
    Nicholas Handley
    gb

    Ocena

    6,2
    12 czerwca 2018
    5hrs only for air conditioning. Hotel looking tired.
    Owner very attentive.
    ba

    Ocena

    7,5
    25 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    gb

    Ocena

    10
    5 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    lt

    Ocena

    9,6
    24 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ba

    Ocena

    10
    24 września 2017

    Clean and peaceful place. Comfortable bed. Great and warm welcome from the host.

    sg

    Ocena

    7,5
    12 września 2017

    Great beachside stay, great breakfast and hosts are very helpful.

    Was summertime when I visited, so consider getting the option of air conditioning if you're there. Was a bit stuffy in the room.
    Location is great if you're looking to just be one with the beach. Between Split and Omis, it's a pretty stellar stretch of beach good for families and solo travellers. Small supermarket nearby so it's convenient if on a budget. Pretty decent restaurants too. Easy to get to from Split (bus 60, Split to Omis). Tell the driver you need to get off at Duce Rogac and he will let you know when you're at the stop.
    Andrzej Jezewski
    pl

    Ocena

    9,2
    4 września 2017

    Wrtuuo

    Ghhjjk
    Rrtyu
    Philip Carter
    gb

    Ocena

    8,8
    2 września 2017

    Sunny Croatia

    On a busy road sometimes difficult to cross
    Good position for beach and excellent bus route. Proprietor was a brilliant source of information for buses and places to visit
    Daniel_Brk
    ro

    Ocena

    7,1
    1 września 2017

    Could be better

    The bathroom need serious renovation.
    Big room, close to the beach - just cross the road.
    Ale
    ba

    Ocena

    9,2
    25 sierpnia 2017
    Kristijan was an excellent host.
    Lukasz Zielinski
    gb

    Ocena

    9,6
    24 sierpnia 2017

    Great budget hotel

    It is a little dated now buy can't complain being half price of the other places in the area. No kettle, only a little counter fridge. This did not bothered us too much. For the environment reasons, you have to pay to use the AC.
    Very nice owners, nice breakfast with a little variety every day. Rooms cleaned daily. I would not hesitate to go back. If you are looking to stay somewhere near Omis on budget, this is the place to go. Close to the beach and a little market.
    Nadiya
    ua

    Ocena

    8,8
    23 sierpnia 2017

    i spent perfect vacation!

    What i'd like to improve are wardrobe, is not convinient for all clothes, there are no enough shelves, kitchen facilites need to be better and the mirror in the bath was too high to see myself).
    I am from Ukraine, Lviv. The rest in this place was good, stuff was friendly, coinsist of the family of the owner, who speaks fluently in English and German languages, room was good, simple facilities but enouught for living. View from the balcony to the sea was amazing, breakfasts are good too. Price for living and breakfasts are acceptable. The pansion is safe for you and your documents. The sea near the pansion is very clean.
    Mehis
    ee

    Ocena

    6,7
    19 sierpnia 2017
    The bed was terrible
    The location was super-70m from beach
Ładowanie opinii